23948sdkhjf

Fortsetter stadionsuksessen

Alento har inngått kontrakt på 70 millioner kroner for neste byggetrinn av Stadionkvartalet i Mjøndalen. Ett byggetrinn gjenstår.

Kvartalet ved Mjøndalens hjemmebane Isachsen Stadion bygges ut i fem byggetrinn, hvorav byggetrinn tre snart er ferdig.

188 boliger totalt

Fjerde byggetrinn består av 25 leiligheter fra 55 til 120 kvadratmeter med en pris fra 3,2 til 7,7 millioner kroner. Når dette byggetrinnet er ferdig før jul neste år, vil 143 av totalt 188 boliger være ferdig utbygget.

– Vi har solgt godt over halvparten av leilighetene i byggetrinn fire allerede, forteller administrerende direktør Morten Hotvedt hos byggherren Vestaksen Eiendom i en pressemelding.

– Veldig gledelig

Entreprenørselskapet Alento fra Drammen arbeider nå med byggetrinn 3, og det er også Alento som skal være totalentreprenør for byggetrinn 4.

– Det er veldig gledelig at vi blir vist denne tilliten, kommenterer daglig leder i Alento, Kristian Lindland, som legger til at de vil starte opp arbeidene i Mjøndalen i midten av september, med nærmere 45 arbeidere i sving på det meste.

I byggetrinn fem skal de siste 45 leilighetene bygges. Til dette prosjektet er det ennå ikke inngått noen entreprisekontrakt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.425