23948sdkhjf

Nye Veier øker farten med nye samarbeid

Selskapet går så det suser. Nå vil de satse enda høyere.

Tidligere denne uken refererte Building Supply til et portrettintervju med Nye Veier-direktør Ingrid Dahl Hovland hvor hun selv uttrykte at hun var overrasket over hvor godt det gikk med det statlig eide selskapet.

Nå kommer det frem at Nye Veier ønsker å satse enda høyere på innovasjon og vil øke tempoet:

- I Nye Veier kommer vi til å utnytte de mulighetene og det handlingsrommet vi har til å skape innovasjon. Det pågår mange gode initiativer i alle utbyggingsområdene og vi er på en god vei til å nå våre ambisiøse målsetninger. Men dette er bare begynnelsen, vi skal øke tempoet, sier administrerende direktør Ingrid Dahl Hovland i en melding.

Selskapet har nemlig inngått flere nye gründersamarbeid for å kunne utvide på flere fronter. Først ut er selskapene Smart Inspection AS og StartupLab.

- Gründerdrevet innovasjon inntar stadig nye bransjer. Gjennom innovativ kontrakt med Smart Inspection AS har Nye Veier knyttet til seg en gründerbedrift for sammen å utvikle en åpen plattform for lagring av digitale data i veiprosjekt. Nå har altså Nye Veier inngått samarbeid med StartupLab for å øke innovasjonstakten, og inviterer gründere til å skape neste generasjons løsninger innen vei og infrastruktur, skriver selskapet i en melding. 

Fakta om StartupLab:
StartupLab  er en av de ledende teknologiinkubatorene i Norge. Mer enn 80 startups, med totalt mer enn 350 gründere, sitter i deres lokaler på Forskningsparken i Oslo. Mellom 40 og 50 nye oppstartsselskaper tas inn i inkubatorer hvert år, og mer enn 260 selskaper har vært igjennom systemet til nå.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.067