23948sdkhjf

Leman etablerer seg på Grønland

Ønsket om å komme tettere på kundene og deres virksomhet var en av årsakene til at danske Leman har etablert seg på Grønland med et kontor i Nuuk.

Leman har 20 års erfaring med transporter til og fra Grønland. Så langt har selskapets mange eksperter på Nord-Atlanteren vært etablert i Aalborg, men som en del av en ny forretningsstrategi som skal sikre en bærekraftig og lønnsom vekst har selskapet nå åpnet et eget kontor sentralt i Nuuk. Med åpningen er Leman nå synlig og markant til stede på Grønland og kan være nærmere kundene og følge forsendelsene hele veien.


Spennende marked

– Grønland har i en årrekke har vært et spennende marked, og vi er overbevist om at det er potensiale for videre vekst. Derfor er det bare naturlig at vi nå åpner dørene til vårt eget kontor i Nuuk, sier Thomas Krøyer, adm. direktør i Leman Group. – Jeg er ikke i tvil om at vår fysiske tilstedeværelse vil styrke vår posisjon. Dette betyr at vi i tillegg til vår nåværende brede produktportefølje også kan tilby et betydelig bedre lokalt oppsett på Grønland. Det gjør at vi kan komme enda nærmere kundene våre, fortsetter Krøyer.

I dag inkluderer Lemans brede spekter av transportløsninger til og fra Grønland regelmessige fly- og sjøforsendelser gjennom faste avtaler med de mangeårige partnerne Air Greenland og Royal Arctic Line hvor Leman er sikret tilgang til stor kapasitet ved alle avganger.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094