23948sdkhjf

Maritech styrker satsingen på logistikk

Maritech henter direktør fra Eika for å lede selskapets videre vekst innen transport og logistikk.

Maritech har ansatt Thomas Brevik i nyopprettet stilling som logistikkdirektør. Maritech er verdensledende innen programvare for sjømatindustrien, og kjøpte i 2019 Timpex. Det tilførte en sterk markedsposisjon også innen programvareløsninger for transport og logistikk.

Brevik er utdannet siviløkonom, med bakgrunn fra Forsvaret, finans og konsulentbransjen. De siste årene har han jobbet i Eika Gruppen, der han nå kommer fra stillingen som Direktør for Innovasjon og Utvikling i Eika Kredittbank.

- Det har vært givende å få være med på å skape gode kundeopplevelser i et konsern som Eika. Samtidig kunne jeg ikke la denne muligheten gå fra meg. Maritech er et selskap med stort potensial, og jeg får nå en nøkkelrolle i den videre utviklingen av logistikksatsingen. Jeg gleder meg også over å flytte hjem til Møre og Romsdal med familien, sier Brevik.

Han begynte i jobben midt under koronakrisen, og har brukt de første dagene på å bli kjent med sine nye kolleger via Teams fra hjemmekontoret.

- Vi er strålende fornøyde med å få Thomas i teamet,» sier CEO Janne T. Morstøl. - Det er ekstra kjekt å kunne trekke svært attraktive kandidater til fylket og selskapet vårt. Vi har veldig flinke folk i Maritech, og er hele tiden på jakt etter de som ønsker å bidra på vekstreisen vår.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078