23948sdkhjf

Digitalt folkemøte om ny NTP i dag

Mandag 11. mai kl. 18 blir det digitalt folkemøte om ny Nasjonal transportplan 2022–2033.

Samferdselsminister Knut Arild Hareide inviterer til digitalt folkemøte mandag 11. mai kl. 18.00. Tema er ny Nasjonal transportplan (NTP) som legges fram våren 2021. Sendingen kan følges både på departementets Facebook-side og på regjeringen.no.

– Nasjonal transportplan handler om å gi folk en bedre og tryggere transporthverdag. På grunn av korona-situasjonen er det vanskelig å møte folk ute på reiser, og derfor ber jeg om innspill fra folk flest gjennom et digitalt folkemøte på Facebook og nett-tv, sier Hareide.

Har med seg etatslederne

Under sendingen vil samferdselsministeren ha med seg lederne i Statens vegvesen, Bane NOR, Jernbanedirektoratet, Kystverket og Avinor.

– Jeg vil kommentere og diskutere innspill og andre tema med mine etatsledere direkte under sendingen. NTP favner vidt, og jeg regner med at det vil også innspillene gjøre: Hva skal vi bygge nytt, hvordan skal vi best vedlikeholde det vi har, hvordan gjør vi transporten sikrere og mer miljøvennlig? Hvordan får vi lagt til rette for verdiskaping og bosetting over hele landet, og hvordan jobber vi mest mulig effektivt i sektoren og med størst mulig nytte for samfunnet?

Samferdselsdepartementet tar imot innspill via epost (some@sd.dep.no) og kommentarfeltet på departementets Facebook-side. Innspill bør helst sendes inn på forhånd.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078