23948sdkhjf

Fleet Complete styrker ekspertisen

Verdens raskest voksende telematikkselskap har hentet inn ny ekspertise på både hovedkontoret i Toronto og det norske kontoret i Sandefjord.

Fleet Complete er en ledende global IoT-leverandør av tilkoblet kjøretøyteknologi, elektronisk kjørebok og utstyrskontroll med rundt 600.000 brukere i over 35.000 virksomheter i både Europa, Canada, USA, Mexico og Australia. Det kanadiske selskapet har sterke OEM-partnerskap med globale markedsledere som General Motors, Toyota og Mitsubishi, i tillegg til å ha distribusjonssamarbeid med flere betydelige telekomselskaper.

Fleet Complete er det raskest voksende telematikkselskapet i verden og for ytterligere å sette fart på omsetningsveksten har selskapet styrket ekspertisen ved hovedkontoret i Toronto og på det norske kontoret i Sandefjord.

Fleet Complete har et mål om at omsetningen skal komme opp én milliard kanadiske dollars (ca. syv milliarder norske kroner) innen 2025.

Richard Eyram, selskapets nye Chief Revenue Officer (CRO), sier at det er svært spennende å følge den eksplosive veksten i muligheter som ligger i oppkoblede kjøretøyer.

– Vi er i den fjerde industrielle revolusjonen, med skyens modenhet, økningen av kunstig intelligens og 5G, fremveksten av Edge Computing og selvfølgelig utvidelsen av Internet of Things. Basert på Fleet Completes 20 år i telematikkindustrien og et sterkt varemerke hos partnere, kunder og investorer, er vi mer enn i stand til å bli et milliardærselskap innen 2025, sier Eyram.

Fra Abax til Fleet Complete

For to år siden kom Fleet Complete inn på det norske markedet. Det skjedde gjennom overtakelsen av Ecofleet som var den ledende aktøren i Norden og Baltikum innen flåtestyring og connected cars-løsninger med mer enn 80.000 abonnenter. Året etter skiftet Ecofleet Norge navn til Fleet Complete Norge som har kontor i Torp Business Center i Sandefjord.

Her har nå Fanny Anselin overtatt fullt markedsansvar for både Norge og Sverige. Hun kommer fra Abax i Larvik der hun hadde markedsansvar for selskapets to bestselgende markeder.

– Det er utrolig spennende å fortsette innenfor telematikkverden og bli en del av verdens raskeste telematikkselskap, sier Anselin. – Fleet Complete gjør helt rett i å investere i Norge, ettersom behovet for kjøretøykontroll, automatiske og skattesikre kjørebøker samt GPS-sporing på utstyr vokser raskt hos små og store selskaper med biler. Dette gir dem et konkurransefortrinn i forhold til kollegene i bransjen i form av mer effektive arbeidsdager, tid til flere kunder, smartere bruk av kjøretøy og ressurser, og ikke minst store besparelser i drivstoffkostnader og miljøavtrykk. Fleet Completes teknologi sikrer også selskapets bilbruk til skatteetaten helt automatisk, fortsetter Fanny Anselin.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109