23948sdkhjf

Selvaag har kjøpt sin første logistikkeiendom

Selvaag Eiendom har lenge ønsket å anskaffe en logistikkeiendom. Nå har selskapet kjøpt Fjellboveien 7 som i dag rommer hovedlageret til Bohus.

Eiendommen er en del av Fjeldbo Næringspark som ligger tett på E6 nord for Skedsmokorset og består av et funksjonelt logistikkbygg på 14.900 kvm og en tilhørende tomt på 18.000 kvm.

Les også: Stor driftsomlegging midt under koronakrisen

– Dette er et spennende kjøp. Vi har lenge hatt et ønske om å anskaffe en logistikkeiendom, og denne eiendommen vil tilføre god bredde i vår portefølje, sier Cecilie Martinsen, adm. direktør i Selvaag Eiendom.

Bohus flytter ut til neste år

Det er Advokatfirmaet Haavind som har bistått Selvaag Eiendom som juridisk rådgiver under kjøpsprosessen og DNB Næringsmegling som har vært kjøpsrådgiver. Det er også DNB Næringsmegling som har fått i oppdrag å fremskaffe ny leietaker til bygget når eksisterende leiekontrakt går ut.

– Bohus har hatt sitt hovedlager-/anlegg i eiendommen i mange år og når de flytter inn i eget nybygg i 2021 er det et stort, velholdt og funksjonelt bygg som nå tilbys i leiemarkedet. Vi ser frem til å gå i gang med å fremskaffe ny leietaker til Fjellboveien 7, sier eiendomsmegler Steinar Frøland i DNB Næringsmegling AS.

Kan tilpasses flere mellomstore

– Utleieprosessen er allerede igangsatt for eiendommen. Bygget er svært fleksibelt og har god logistikk. Dette gjør deling av eiendommen enkelt, så den kan tilpasses til flere mellomstore leietakere. Vi mener det vil være god interesse for eiendommen når den skal utleies på nytt i løpet av 2021, sier Cecilie Martinsen, som er glad for at Selvaag Eiendom nå endelig har fått komplementert porteføljen med logistikkeiendom.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.19