23948sdkhjf

Uttrykker sin takknemlighet

DHL Express viser en spesiell gest for å takke både sine ansatte og alle som jobber i helsevesenet midt oppe i covid-19-pandemien.

Et DHL-fly utsmykket med regnbuesymboler og enorme klistremerker som sier «Thank You», viser DHL Express sin takknemlighet for alle viktige arbeidere som holder i gang driften og nettverket i mer enn 220 land og territorier. I dag landet flyet på Gardermoen.

Les også: I ekspressfart på Themsen

– Vi er glade for kunne å uttrykke takknemlighet for alle våre ansatte så vel som alle innen helse- og pleiesektoren, som sørger for at vår verden kan fortsette å gå rundt til tross for den nåværende globale krisen, sier Alberto Nobis, administrerende direktør DHL Express Europe. – Vi er i stand til å opprettholde stabilitet i forsyningskjeder og kritisk infrastruktur. Med dette spesielle flyet ønsker vi å understreke vår dypeste takknemlighet og respekt for alles uselviske handlinger og vilje til å kjempe for en god sak, fortsetter Nobis.

Full drift

DHL-nettverket har vært i full drift alle dager av covid-19-krisen. Med omtrent én million flyekspress-leveranser pr. dag og en flyflåte på mer enn 260 dedikerte fly, strekker DHL Express seg for å yte best kundeservice til tross for pandemien. Blant alle disse sendingene finnes det flere tidskritiske leveranser av medisinsk utstyr som skal bidra i kampen mot spredningen av covid-19-viruset, og redde så mange liv som mulig, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi har unike ansatte og et unikt nettverk. Vi er stolte av begge ettersom de er avgjørende for å kunne støtte våre kunder med tjenester av høy kvalitet, både i kundenes daglige virksomhet og for å overvinne enhver krise, kommenterer Terje Aarbog, adm. direktør for DHL Express Norge. – Vi vil fortsette å jobbe med å holde all vår virksomhet tilgjengelig for våre kunder, samtidig som sikkerheten til våre ansatte opprettholdes, legger han til.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094