23948sdkhjf

IntelliTrack med enda flere smarte funksjoner

Den smarte ruteplanleggeren, som er utviklet av norske APX systems, skyter fart med flere kunder og funksjoner.

– Med flere kunder på laget, får vi nå mulighet til å legge på enda mer funksjonalitet, sier Hjalmar Wiik, salgssjef i APX systems. – Fra før har vi dynamisk ruteplanlegging som automatisk regner ut hvilke type biler og antall i forhold til antall utleveringer. Nå implementeres både bestillingsportal og prismatrise, noe som gjør at kunder som ønsker opphenting med utlevering, kan registrere dette selv på web. Pris regnes ut automatisk, basert på en rekke kriterier. Re-beregning av pris skjer på sorteringsanlegg.

Daglig leder i APX systems, Jan Erik Evanger, skyter inn at løsningen nå også er trimmet mot gjenvinning.

– Ingen biler skal behøve å frakte luft, forklarer han og lover å komme tilbake med detaljer rundt dette på et senere tidspunkt.

VareFlyt 4.0 – når alt henger sammen

APX systems skal rett over sommeren også presentere VareFlyt 4.0. Selskapet har nå avsluttet hovedutviklingen av «VareFlyt 4.0» hvor en rekke softwaremoduler er koblet sammen.

– Vareflyt handler ikke om varer fra nettbutikk eller lager til kunde, forklarer Evanger. – Skal det gi noen mening, og virkelig sette Supply Chain på kartet, må vi hekte på alle aktører. En kunde skaper et transportbehov, som igjen skaper en ordre i produksjon, som igjen krever råvarer fra ulike leverandører, avslutter Evanger.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093