23948sdkhjf

IFS får norsk europasjef

Glenn Arnesen blir leder for IT- og konsulentselskapet IFS i hele Europa.

Med omfattende kompetanse innen utvalgte bransjer tilbyr IFS et fleksibelt, helintegrert forretningssystem (ERP) inkludert løsninger for vedlikehold (EAM) og service. Selskapet er etablert i 50 land og har over 3.500 ansatte globalt.

Les også: Hallingplast kjører på

Glenn Arnesen er opprinnelig fra Halden og har ledet IFS Skandinavia siden 2004. Selskapets skandinaviske virksomhet har hatt stor suksess og står for om lag 25 prosent av totalomsetningen som i 2017 var på rundt 4,2 milliarder svenske kroner.

– Kunder i Skandinavia har opplevd store fordeler av å ha umiddelbar nærhet til IFS, som opprinnelig er en svensk bedrift. Med stadig større behov for digitalisering i næringslivet, opplever vi nå stor etterspørsel etter våre systemer. Derfor kan erfaringene fra Skandinavia nå komme til nytte for flere i kunder i Europa, sier Glenn Arnesen.

Én million brukere

IFS (Industrial and Financial Systems) ble grunnlagt i 1983 av noen studenter på Linköpings tekniska högskola og to år senere ble den første programvaren – IFS Maintenance lansert. I 1990 ble IFS Applications lansert som et komplett forretningssystem. I mai i fjor ble IFS Applications 10 og IFS Field Service Management 6 lansert.

Totalt har selskapet 10.000 kunder og over én million brukere.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078