23948sdkhjf

Helautomatisk fra Weland

Compact Dynamic er den første helautomatiske «goods to man»-løsning fra svenske Weland Solutions. Se video i saken.

Selskapet, som i fjor skiftet navn fra Weland Lagersystem, er fra før produsent av Compact heisautomater som Nordverk Norge har gjort til en av landets mest populære.

Les også: Ny posisjonslist forenkler plukkeprosessen

– Markedet beveger seg mot standardiserte helautomatiske løsninger, hvilket gjør at det er naturlig også for oss å legge fokuset på automasjon. Compact Dynamic er vår første helautomatiske «goods to man»-løsning, som vil imøtekomme eksterne krav til effektivitet og stadig raskere leveranser, sier Björn Karlsson, adm. direktør i Weland Solutions.

Sammenlignet med Welands heisautomater har selskapet med Compact Dynamic beveget seg fra semiautomasjon til fullautomasjon.

– Goods to man-løsningen innebærer at produktet kommer til deg i stedet for at du må går til en heisautomat og hente produktet. Robotløsninger transporterer langt raskere og smartere enn et menneske, sier Karlsson.

Aktuell for e-handelsaktører

Den store gevinsten med Compact Dynamic er effektivitet, plukkhastighet og plassbesparelse – egenskaper mange kan ha nytte av, men først og fremst trekker Karlsson frem selskaper innenfor e-handel.

– Det er et gigantisk marked med et stort potensial for oss. E- handelen i seg selv øker kraftig og forbrukernes krav til raskere leveranser øker også for hver dag. Det krever helautomatiske løsninger, der Compact Dynamic har en naturlig plass. Vi kan tilpasse Compact Dynamic både i høyde, bredde og dybde til kundens lokaler. Også lagringsplassene er fleksible, og vi har dessuten en veldig høy tilgjengelighet til samtlige lokasjoner hvilket er unikt for goods to man-løsninger, hevder Bjørn Karlsson.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079