23948sdkhjf

Utvikler intelligent forsyningskjede

JDA og Tata går sammen om å utvikle fremtidens forsyningskjede.

JDA Software, den ledende leverandøren av digitale løsninger for forsyningskjeden og detaljhandel, har inngått et samarbeid med det indiske selskapet Tata Consultancy Services (TCS). Sammen skal de arbeide for å utvikle neste generasjons digitale løsninger for forsyningskjeden. Disse løsningene vil tilby konsulenttjenester og systemintegrasjon for optimalisering av forsyningskjeden for kunder i hele verden.

Les også: Stor driftsomlegging midt under koronakrisen

– Partnerskapet med TCS kommer til å bety mye for våre kunder i Norge. Det er mange som allerede benytter seg av TCS sin kompetanse på våre løsninger, og med et økende fokus på neste generasjons JDA-funksjoner vil dette partnerskapet hjelpe oss med å posisjonere våre kunder med tanke på fremtiden, sier Phillip Teschemacher, Vice President Sales EMEA North i JDA Software.

Kunstig intelligens og maskinlæring

Ifølge en pressemelding vil partnerskapet vil utnytte kraften til TCS Business 4.0 og JDAs SaaS-løsning Luminate ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring fra Blue Yonder.

Sammen skal JDA og TCS utvikle teknologiske løsninger for fremtidens forsyningskjede. For et mer effektivt samarbeid mellom menneske og maskin, skal TCS sin leveransemodell Machine-First tas i bruk. Dette skal resultere i en raskere og bedre styring av komplekse utfordringer, samt en forbedring i produktiviteten og en total endring av kundeopplevelsen.

Ved å bruke skyen, kunstig intelligens og maskinlæring vil løsningene tilby muligheten til å få en komplett oversikt over forsyningskjeden og anbefalinger for å ta bedre og profittøkende beslutninger. På denne måten vil selskapene kunne dra nytte av sanntidsanalyser og skybaserte forretningsmodeller for å støtte resultatbaserte forbedringer i forsyningskjeden.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094