23948sdkhjf

Ukentlig fra Lübeck til Oslo

Visasea tar mål av seg å tilby markedets beste shortsea-løsning fra kontinentet til Norge.

Viasea Shipping AS har siden starten i 2016 utelukkende fokusert på shortsea-markedet i Europa. Ifølge selskapet har dette medført høy presisjon og pålitelighet i rutetidene, og det vil også være tilfellet for den nye Lübeck-servicen, hevder Viasea.

Les også: LOGMA: Fartøydeling som strategi for redusert CO2-utslipp

– Med vårt eksisterende rutenett dekker vi Baltikum, Polen og Vest-Europa svært godt. Ny rute fra Lübeck etableres for å komplettere vårt tilbud ytterligere. I Lübeck er det svært gode togforbindelser til og fra store deler av Europa, og dette åpner for mange nye muligheter, sier Morten Pettersen, Managing Director i Viasea.

Ruten vil gå fast hver uke med avgang fra Lübeck på søndager med ankomst Oslo tirsdag morgen. Den første seilingen fra Lübeck går 28. april.

Miljøvennlige fraktløsninger

Viasea Shipping AS er et datterselskap i ColliCarekonsernet og er en dedikert shortsea-operatør med to hovedmål: Å tilby et reelt alternativ til bilfrakt og den mest pålitelige servicen innenfor sitt område. Å frakte gods sjøveien er rimeligere og mer miljøvennlig sammenlignet med andre former for transport. Med de gode togforbindelsene Lübeck havn kan tilby, gjør Viasea det enklere for kundene å velge mer miljøvennlige fraktløsninger, heter det i en pressemelding.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.234