23948sdkhjf

Toppsjefbytte i PostNord

Håkan Ericsson må gå. Styret har utnevnt Annemarie Gardshol til fungerende konsernsjef for PostNord.

Det er tøffe tak og nye tider i transport og logistikk. Og PostNord har virkelig vært i vinden de siste årene.

"PostNord må fortsette den høye omstillingstakten for å møte de endringene som kreves av oss når det gjelder vår kjernevirksomhet på brev- og pakkemarkedet. Den nye fasen av utfordringer som PostNord står overfor, gjør at det er på tide med et nytt lederskap" skriver selskapet i en pressemelding.

- Jeg er stolt over å ha ledet et omfattende endringsarbeid sammen med alle medarbeiderne i PostNord de siste drøyt fem årene. Grunnlaget for neste fase i dette arbeidet er på plass, og det er nå riktig tidspunkt for å overlate roret til et nytt lederskap, sier avtroppende konsernsjef Håkan Ericsson i meldingen.

Nåværende Sverige-sjef Annemarie Gardshol tiltrer som fungerende konsernsjef i dag. Med sin bakgrunn i PostNord er hun godt kjent med kjernevirksomheten og de utfordringene som selskapet står overfor. Hun kommer til å beholde sin nåværende stilling som administrerende direktør for PostNord Sverige.

- Den nye ledelsen vil i samarbeid med styret raskt utarbeide en plan for å gjennomføre de nødvendige omstillingene. Vår ambisjon er å fortsette å styrke vår ledende posisjon i Norden, sier Annemarie Gardshol, fungerende konsernsjef for PostNord.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125