23948sdkhjf

Norsk industrikonsern med smart tolløsning

Fredrikstadbaserte Jackon AS, med fabrikker over store delere av Europa, valgte ny løsning fra Descartes

Jackon gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad.

Det er også en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, våtromsprodukter samt spesialprodukter og emballasje til byggebransjen og annen industri.

Jackon har i alt 21 fabrikker i 6 land i Europa - 18 av fabrikkene ligger i Norden.

En sentral utfodring for Jackon er slevsagt å sørge for at deres kunder får levert sine varer der de ønsker det når de ønsker det.

Det var bakgrunnen for at Jackon oppgraderte til en skybasert tolløsning fra Descartes. Med den nye GCT-løsningen (Global Customs and Transport), kommer Jackon til å forenkle og effektivisere håndtering av deklarasjoner og annen viktig dokumentasjon for internasjonal transportbehandling.

Alle oppdateringer basert på nye og endrede krav fra tollmyndighetene og transportselskapene tilpasses og forvaltes av Descartes i sky-løsningen.

- Ved å bruke Descartes løsning for tollhåndtering får vi full kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner, sier Ole Iver Mæhlum, Logistikksjef Skandinavia i Jackon AS. - Vi kan skape raskere og sikrere dokumenter som er nødvendig for vår tollhåndtering.�?

- Vi er stolte over at Jackon AS har valgt vår løsning, og vi er glade for å også bidra med erfaring inom tollhåndtering for å hjelpe Jackon AS å nå sine mål, sier Lars Persson, salgsdirektør for Norden i Descartes Systems Group.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.064