23948sdkhjf

Årets beste nettbutikker kåres snart

Finalistene til Netthandelsprisene 2019 er klare.

For fjortende år på rad skal Bring kåre Norges beste nettbutikker. I år kåres Årets nettbutikk i to klasser: De med omsetning under 50 millioner kroner og de med omsetning under 50 millioner. Nettbutikker som forenkler og gir kundene økt verdi i kjøpsopplevelsen er de som fremhever seg i kåringen.

Les også: Først ute med hjemlevering syv dager i uken

Kolonial.no, Apotek1.no og Milrab.no er finalister til å bli Årets nettbutikk over 50 millioner, mens Ridestore.no og Dyrekassen.no kjemper mot Lindakrem.no om å bli «Årets Nettbutikk» under 50 millioner.

Uavhengig jury

Prisene kåres av en uavhengig jury, bestående av kvinner og menn med kompetanse fra ulike deler av netthandelssfæren:

Kristin Dahl Hoffmann, direktør marketing i E-handel og Logistikk, Posten NorgeJens Rygg, Commercial Lead Norway KlarnaOle Petter Nyhaug, partner og Creative Director Opinion Norge ASIngvild Moen, Digital Advisor in Social Media i Resonate ASBente Sollid Storehaug, foredragsholder, digital rådgiver og styreproffMarte Klouman, Founder and Chief Enthusiastic Nerd; NetthandelsskolenAlexander Haneng, direktør for digital innovasjon, Posten Norge

– Juryen har vurdert butikkene etter fire hovedkriterier: Kjøpsopplevelsen, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. I tillegg må en rekke grunnkrav må være oppfylt. Juryen har hatt en grundig gjennomgang av mange nettbutikker og gode diskusjoner før vi ble enige om årets finalister, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann.

Finalistene i hver av kategoriene inviteres til en finalerunde hos Bring, for å overbevise juryen om at akkurat de er verdige vinnere.

– Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med finalistene. Norske nettbutikker bør se til finalistene for inspirasjon og læring. De er alle foregangsaktører i sine bransjer. I tillegg til å oppfylle juryens grunnkrav som blant annet gode produktbeskrivelser, mobiltilpasning, søkeordsoptimalisering og enkel navigering, har de en lidenskap som skinner gjennom, sier Kristin Dahl Hoffmann.

Prisene deles ut på e-handelskonferansen NXT i Oslo 4. juni.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.25