23948sdkhjf

Lettere å ta i bruk kunstig intelligens

En rekke forbedringer i SAP S/4HANA og SAP S/4HANA Cloud skal gjøre det lettere for bedrifter å ta i bruk kunstig intelligens, robotteknologi og tilpasse apper.

Forbedringene i SAPs kjernevirksomhetssystem skal hjelpe bedrifter å forbedre resultater, automatisere forretningsprosesser og forutse viktige forandringer i fremtiden. Med flere enn 100 hyllevareløsninger for prosessautomatisering, hevder selskapet at den nye versjonen styrker SAP S/4HANA Cloud sin posisjon som den mest intelligente ERP-løsningen på markedet i dag.

Automatiserer 50 prosent av manuelle oppgaver

De nye forbedringene oppnår målet til SAP som ble annonsert i 2018, som gikk ut på å automatisere 50 prosent av manuelle oppgaver i ERP-systemet de neste tre årene. Med SAP S/4HANA Cloud kan kundene knytte planlegging, analyse og utførelse sammen enda tettere. Kunstig intelligens brukes til å muliggjøre nye forretningsmodeller, tilpasse produkter og tjenester fra design til go-to-market. Eksempler på denne optimaliseringen er blant annet raskere simulering av kommersielle tilbud og 40 prosent raskere utrulling av disse, redusert time-to-market for individuelle produkt- og tjenestevarianter med 10 til 20 prosent og raskere implementering av kundetilbakemeldinger i produktutformingsprosesser, skriver SAP i en pressemelding.

Øker innovasjonshastigheten

SAP S/4HANA og SAP S/4HANA Cloud er ifølge SAP de eneste intelligente ERP-tilbudene som støtter integrerte, hybrid-scenarier, inkludert sky, privat sky og egne servere. For større fleksibilitet kan selskaper flytte til SAP S/4HANA Cloud i eget tempo, noe som gjør det mulig å migrere til skyen prioritert etter individuelle forretningsbehov. Bedrifter kan velge blant forskjellige moduler, blant annet avanserte prosesskjeder, grupperapportering, avanserte oppgjør og anskaffelser i skyen, samtidig som andre SAP S/4HANA ERP-muligheter i eksisterende miljøer beholdes. Dette gjør det mulig for bedrifter å foreta en inkrementell tilnærming, noe som gir hurtig gevinstrealisering.

For å ytterligere øke innovasjonshastigheten, planlegger SAP å tilby månedlige utgivelser av SAP S/4HANA Cloud i 2020. For å gi bedre valgmuligheter, planlegger SAP for SAP S/4HANA Cloud å kjøre på Google Cloud Platform i tredje kvartal 2019, og i fjerde kvartal vil tjenesten også kunne kjøres i Alibaba Cloud, Kinas største offentlige skytjenesteleverandør. Dette vil bli fulgt av Amazon Web Services og Microsoft Azure, med planlagt ferdigstillelse i 2020.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109