23948sdkhjf

Best overtar Pilotene

Nordiske Best Transport ekspanderer i Oslo gjennom oppkjøp.

Med dette oppkjøpet kommer Best Transport stadig nærmere målet om å bli markedsledende på raske leveranser i Norden. I løpet av de siste årene har selskapet ekspandert kraftig i Sverige, og samtidig etablert seg i Danmark.

Nå styrker selskapet altså posisjonen ytterligere i Norge gjennom oppkjøpet av Pilotene Transport AS. Samlet passere de med oppkjøpet 80 millioner i omsetning i Oslo-regionen (2018-tall).

Ambisjonen er å bli Nordens ledende aktør innen bud-, distribusjons- og «last mile»-leveranser.

– Med oppkjøpet av Pilotene styrker vi tilbudet ut mot B2B-kundene i Oslo-regionen, og kommer også til å utvide hjemleveransetilbudet vårt til nordiske e-handlere i siste halvdel av 2019 og i 2020, sier Niklas Knight, adm. dir. i Best Transport.

Pilotene Transport AS har på sin side nærmere 20 års erfaring i transportbransjen og en årlig omsetning på ca. 12 millioner. Daglig leder i Pilotene, Hege Sofie M. Normann, kommer til å inngå i ledergruppen i Best Transport i Norge, i rollen som administrativ leder i Best Transport i Oslo.

– For oss er kunden alltid viktigst. Gjennom at vi nå blir en del av Best Transport kommer kundene våre til å få tilgang til et større tjenestetilbud. Og vi har en uttalt miljøprofil, noe jeg vet at kundene våre verdsetter, sier Hege Sofie M. Normann, daglig leder i Pilotene Transport AS.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094