23948sdkhjf

DSV bygger stort i Vestby

Logistic Contractor har inngått en avtale med logistikk- og transportselskapet DSV om å oppføre kontorer, terminal og lager i Vestby rett sør for Oslo.

Det samlede arealet blir 55.700 kvm fordelt på 32.000 kvm lager, 7.000 kvm mesanin, 12.000 kvm terminal, 4.000 kvm kontorer i tre plan og 700 kvm personalrom.

Anlegget skal miljøsertifiseres i henhold til Breeam-NOR. Breeam er en av de internasjonalt mest brukte miljøsertifiseringene for kommersielle bygninger. Logistic Contractor har tidligere oppført flere bygninger i samsvar med Breeam-kravene og har spesialister som sørger for å oppå ønsket nivå innen Breeam. Sertifiseringen krever at man jobber aktivt med miljø og bærekraft gjennom hele byggeprosessen. Miljøkravene gjelder alt fra brakker, materialer og byggeavfall til hvordan det ferdige bygget påvirker omgivelsene.

Skal stå ferdig i juli 2020

– DSV-prosjektet blir vårt tredje prosjekt i Norge og er med sin størrelse og høye standard en veldig god start på vår utvidede satsing i Norge, forteller Sandu Nylmon, adm. direktør i Logistic Contractor Norge. – Som for alle LCs prosjekter er byggetiden kort. Vi skal overlevere 19.500 kvm lager i april neste år, og hele prosjektet skal være ferdig i juli 2020. Så nå skal det fokuseres mer på rekruttering, fortsetter Nylmon.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.22