23948sdkhjf

Apport etablerer seg i Norge

Maiken Therese Kallesen er ansatt som Business Development & Sales Manager i det nyetablerte selskapet Apport Systems Norge AS.

Etter at danske Apport Systems A/S gikk inn på det norske markedet i 2010, har Apport WMS blitt tatt i bruk av en rekke norske virksomheter. Så langt har virksomheten vært styrt fra Danmark, men nå har selskapet valgt å etablere seg permanent i Norge og etablert kontorer på Stabekk utenfor Oslo.

Les også: Maritech kjøper EDI-Systems

– Grunnen til at vi nå oppretter permanent adresse og et norsk AS er at kundemassen og interessen nå er så stor at det kreves lokal tilstedeværelse, uttaler Asger Sandberg Petersen, mangeårig CSO i Apport Systems A/S, og nå også CEO i det nyetablerte datterselskapet Apport Systems Norge AS.

Fra Swisslog til Apport

Den 1. februar tiltrer Maiken Therese Kallesen som Business Development & Sales Manager i Apport Systems Norge AS og vil bli selskapets primære ansikt utad på det norske markedet. Hun er i dag Senior Sales Manager i Swisslog AS og har mer enn 10 års erfaring fra logistikkbransjen.

– Vi er utrolig glade over å ha fått Maiken med på laget. Hun er et kjent og respektert ansikt innen den norske logistikkbransjen, og har inngående kjennskap til den. Vi er sikre på at Maiken med sin ballast kan sikre Apports fortsatte suksess og utvikling i Norge, sier Asger Sandberg Petersen.

Han legger til at Apport allerede er i gang med å søke etter flere kvalifiserte profiler. Den neste stillingen som forventes besatt er en idriftsettelses- og supportkonsulent. I tillegg forventer Apport at ytterligere stillinger vil bli besatt i nær fremtid.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.281