23948sdkhjf

Oppdatert versjon av populært wms

Consafe Logistics har foretatt en programvareoppdatering av selskapets lagerstyringssystem Astro WMS.

Astro WMS har lenge vært det foretrukne wms-systemet blant europeiske selskaper, og ifølge Consafe Logistics er det et lagerstyringssystem med mange standardfunksjoner, fleksibilitet og skalerbarhet som gir rask avkastning og lave driftskostnader. Den nyeste versjonen, R1 2018 er utviklet i samarbeid med brukere og har nye funksjoner og forbedrer brukeropplevelsen for å skape enda mer effektiv lageroperasjoner. Her er de tre nye funksjonene i Astro WMS:

Plukktrallefunksjon

Bruk av plukktraller med flere mindre rom er et enkelt verktøy til å forbedre ergonomien til plukkene, forbedre materialflyten og effektivisere plukket ettersom den generelle trenden er at ordrestørrelsene reduseres og returene øker. Astro WMS hjelper nå brukerne med å integrere plukktrallefunksjonen for å forbedre effektiviteten og ergonomien innenfor godsmottak, innlagring, plukking og pakking. Funksjonen kan konfigureres etter behov og gir informasjon om tilgjengelighet, utnyttelsesgrad med mer.

Mobile X2 klient

Den nye mobilklienten er spesielt utviklet for håndholdte enheter med små skjermer. Den er optimalisert med effektive arbeidsflytbaserte prosesser som skal gjøre det enkelt å øke produktiviteten innen plukk, transport og ekspedering. Denne versjonen inneholder de vanligste prosessene, mens støtte for ytterligere prosesser vil bli inkludert i de kommende versjonene. X2 er kompatibel med Windows- og Android-enheter. Mobilklienten hevdes å gi rask avkastning på investeringen, har et intuitivt grensesnitt og en robust konstruksjon.

OpDoc verktøy

OpDoc er et nytt standardverktøy som integrerer prosesser for å lage, designe og skrive ut etiketter, dokumenter og rapporter som trengs i lagervirksomheten, for eksempel palle-etiketter, følgesedler eller tilgjengelighetsrapporter.

Det kan stilles inn for automatisk, planlagt eller manuell oppstart , og gir deretter brukeren akkurat det man trenger av fysiske utskrifter, lagrede filer eller e-postmeldinger. Ifølge Consafe Logistics er det svært fleksibel, med støtte for grafiske komponenter som bilder, tegninger og QR-koder. I tillegg skal brukeren spare både tid og penger ved at ett enkelt brukervennlig verktøy oppfyller så mange forskjellige behov

Abonner på Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078