23948sdkhjf

fransk spenning:: PRESENTERER Z.E SERIEN PÅ IAA

Renault anser elektrisk drift som svaret på luftkvalitet og støy i byen likevel overbevist om at diesel dominerer langtransport i mange år

Renault Trucks presenterer den nye helelektriske Z.E-serien sin eksklusivt på den kommende IAA messen i Hannover. Messen går av stabelen i perioden 20. til 27 september 2018.

Den franske lastebilprodusentens hovedfokus kommer til å være på elektromobilitet, og Renault Trucks kommer på sin stand til å presentere kjøretøy fra sin Z.E serie.

Renault Trucks har nylig annonsert lanseringen av sin andre generasjon av helelektriske kjøretøy for urban distribusjon. Disse kjøretøyene vil de besøkende på 2018-årgangen av IAA kunne ta eksklusivt i øyesyn på Renault Trucks sin stand, hvor de viser frem Master Z.E og D Wide Z.E med renovasjonspåbygg.

Selv om Renault Trucks lenge har ansett elektrisk drift for å være svaret på utfordringene med luftkvalitet og støy i bysentra, er den franske lastebilprodusenten allikevel overbevist om at diesel kommer til å være det dominerende drivstoffet når det kommer til langtransport i mange år enda. Dette er også grunnen til at Renault Trucks fortsetter sitt utviklingsarbeid innenfor effektivisering av dieselkjøretøy, og kommer til å avsløre detaljer fra sitt FALCON (Flexible & Aerodynamic Truck for Low CONsumption) prosjekt på IAA.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063