23948sdkhjf

18 nye terminaltraktorer til Color Line

Color Line har inngått en avtale med N.C. Nielsen om levering av 18 nye Terberg terminaltraktorer.

De nye maskinene vil bli gradvis implementert på fergerederiets terminaler i Hirtshals, Kristiansand, Larvik og Oslo.

16 av terminaltraktorene er Terberg RT som primært skal benyttes til å kjøre semitilhengere av og på fergene. De to siste er Terberg YT som skal transportere containere fra Color Lines sentrallager i Hirtshals og frem til kaikanten hvorfra de blir løftet om bord med alt fra taxfree-varer til ulike matvarer som selges ombord.

Leie med full service

Claus Rosenberg, driftsleder for terminal og kai/PFSO hos Color Line, opplyser at de er godt fornøyd med Terberg-maskinene.

– Vi har her å gjøre med en svært løsningsorientert partner, som sitter inne en god forståelse av vårt selskap. Det er derfor langt fra tilfeldig at vi nå for tredje gang velger Terberg, sier han.

Rederiet har en leieavtale med full service på Terberg-maskinene og inkludert i denne avtalen er en tjenestedel hvor N.C. Nielsens norske serviceteknikere jevnlig kommer innom terminalene.

– Vi er stolte av å kunne ha levert Terberg terminaltraktorer til Color Line i så mange år. De mange anløp og aktiviteter som hele tiden pågår i havneområdet, stiller store krav til utstyret. Det må gå raskt, enkelt og effektivt for seg å bytte ut semitilhengere på fergene og våre terminaltraktorer er perfekt for denne oppgaven, uttaler produktsjef Bo Nørgaard i N.C. Nielsen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062