23948sdkhjf

Norxe med ERP i skyen

RamBase ivaretar hele verdikjeden for norsk high tech-selskap.

Norxe har hovedkontor i Fredrikstad og bygger avanserte prosjektorer for profesjonelt bruk. Selskapet har betydelige internasjonale ambisjoner og hevder deres nye produkter har en teknologi som er fire til fem ganger bedre enn eksisterende LED-baserte projektorer.

Norxe benytter det skybaserte ERP-systemet RamBase som er utviklet av Hatteland og som er blitt implementert av Mazeppa.

– RamBase har en rekke funksjonaliteter som støtter ulike prosesser innen innkjøp, produksjon, økonomi, salg og logistikk. Dette har bidratt til at vi har fått enda bedre kostnadskontroll, bedre skalerbarhet og fleksibilitet. Et ERP-system i skyen kort implementeringstid og gjør at vi har behov for mindre investeringer i IT infrastruktur, samtidig som datasikkerheten i skyen er enda bedre, sier Kjell Olsen, adm. direktør i Norxe AS.

Hele verdikjeden i ett system

– Norxe er en oppstartbedrift og trenger skalerbarhet i løsningen. Vårt skybaserte ERP-system kobler sammen hele verdikjeden i ett system som forenkler og effektiviserer alle prosesser. Dette gjør at de ansatte i Norxe jobber tett på sine systemer samtidig som ledelsen har full oversikt og kontroll gjennom samtidsdata, sier Aage Ramstad, adm. direktør i Mazeppa.

Selskapet har spesialisert seg på å levere ERP-løsninger mot norsk industri og var det første selskapet som ble valgt inn i RamBase Partner Program da Hatteland i fjor besluttet å skalere opp distribusjon og salg opp gjennom etableringen av et globalt partnernettverk. Mazeppa selger og implementerer også Infor LN og Infor M3 og arbeider med kunder som Kongsberg Defence & Aerospace, Glamox, Jøtul, Palfinger Marine og Mustad.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.547