23948sdkhjf

Kjøper norsk SAP-ekspertise

Sopra Steria sikrer seg svært etterspurte SAP-konsulenter gjennom oppkjøpet av det norske selskapet Solid Group AS.

Solid Group ble etablert i 2006, har 17 ansatte og kunder i både offentlig og privat sektor. Selskapet har utelukkende fokusert på SAP-ekspertise, med spesiell fokus på brukervennlige SAP-løsninger og automatisert arbeidsflyt.

– Dette er et strategisk viktig oppkjøp som komplementerer vår sterke posisjon i applikasjonsutvikling og forvaltningsområdet. Vårt mål er å bli det ledende miljøet i Norge, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

– Vi ønsker å komplettere vårt tilbud til markedet med nå også å kunne tilby rådgiving og løsninger innen ERP, og fremover ønsker vi både å tiltrekke oss SAP-kompetanse samt vinne kontrakter med aktører innen store private og offentlige selskaper som allerede benytter seg av SAP, fortsetter Rusti.

– Vi ser frem til å jobbe i et ledende konsulentselskap som deler vårt syn på viktigheten av å fokusere på utviklingen av konsulentenes faglige kompetanse og daglige trivsel på jobben, sier Syver Anmarkrud, daglig leder i Solid Group. – Vi gleder oss til å bli en del av et selskap som er kjent for å ha et av de beste arbeidsmiljøene i landet, legger han til.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078