23948sdkhjf

NREPs Logicenters kjøper mer i Vestby

Logicenters, NREPs logistikkvirksomhet, kjøper ytterligere tomt i Vestby. Denne gangen er det et større tomteareal på drøye 100 mål.

Det nordiske eiendomsinvesteringsselskapet NREP gjorde sin første tomteinvestering på Vestby allerede i 2016 da de kjøpte en tomt på 130.000 kvm. Selskapet har siden da utviklet logistikkbygg på til sammen 56.000 kvm i Vestby, inkludert en pågående utbygging på 12.000 kvm som forventes å være ferdig i begynnelsen av 2021. Så sent som i

våres kjøpte eiendomsaktøren et nytt tomteareal på 27.000 kvm, og med det siste kjøpet på drøyt 100.000 kvm mener Logicenters å ha sikret seg en god posisjon for videre utvikling i næringsparken. Grunnforholdene på den nyervervede tomten oppgis å være av meget høy kvalitet, noe som gjør tomten attraktivt for logistikkanlegg med høye belastningskrav.

Les også: Landets største 3PL-lager kan fort bli for lite

Attraktivt for logistikkaktører

Vestby Næringspark er en del av Oslos sørlige logistikkorridor og har en optimal strategisk beliggenhet for lager med umiddelbar nærhet til E6. Tomten er en av få store utviklingstomter så tett på E6 rett sør for Oslo.

– Vestby er en veldig attraktiv næringspark for mange logistikkaktører. Derfor er det viktig for oss å sikre vår tilstedeværelse i området og utvikle flere moderne logistikkeiendommer av høy kvalitet. Vi har hatt stor suksess i Vestby og med det nye tomtekjøpet kan vi fortsette å utvikle og leie ut logistikkarealer til aktører som har høye krav og er i forkant, sier Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters. – Dette oppkjøpet vil gjøre det mulig for oss å tilby eiendommer for både større og mindre leietakere. Vi ser frem til å ønske våre første leietakere velkommen fra begynnelsen av 2022, fortsetter han.

Nordiske Fagmedier AS vil fra og med 1. september satse hardere på logistikkområdet og i den forbindelse vil vi sende ut et nyhetsbrev i uken, som kun fokuserer på dette området. Meld deg på her.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063