23948sdkhjf

Webinar: Smart Warehousing

Tirsdag 22. september arrangerer ITO PallPack sammen med Element Logic og Consafe Logistics et gratis webinar hvor temaet er «Smart Warehousing».

Under webinaret får man muligheten til å høre om erfaringer andre selskaper har med å optimalisere prosessene innen internlogistikk, automatisering og IT. Foredragsholderne vil dele av sine kunnskaper, visjoner og erfaringer knyttet til endringer i markedet, til teknologi og smarte valg for dagens og fremtidens situasjon.

Les også: Drømmen om en automatisk pakkelinje gikk i oppfyllelse

For å gi deltakerne et mer overordnet perspektiv på hvilken teknologi som kan ligge bak Smart Warehousing, og hva dette kan bringe oss i fremtiden, kommer en av foredragsholderne til å avmystifisere kunstig intelligens og gi praktiske eksempler for hvor vi befinner oss på dette området i dag, skriver arrangørene.

Solide foredragsholdere

Webinaret starter tirsdag 22. september kl. 09:00 og vil pågå til kl. 11:05. Program:

  • Rolf-Inge Danielsen, Berggård Amundsen: Hvordan tenker du som leder for å dra organisasjonen inn i en lønnsom fremtid? Hvordan tenker en organisasjon på drift og lager for å oppnå konkurransefortrinn nå og i fremtiden? Hvor henter man ut fordeler etter en automatiseringsprosess av lageret?
  • Arve Gøperød, Prime Cargo: Verdikjeden starter hos kunden. Hvordan skape logistikk som skaper merverdi? Supply Chain gjennomgang med fokus på smart warehousing.
  • Marit Rødevand, Strise: Maskinlæring for ledere – en praktisk introduksjon. Maskinlæring kan oppleves som både spennende og skremmende. Vi ser forbi hype og dommedagsprofetier, og skal prøve å avmystifisere maskinlæring.

Mellom disse foredragene vil arrangørene holde korte innlegg:

  • Niklas Poulsen, Element Logic: Myter om automatisering.
  • Andreas Bjørnhaug, Consafe Logistics: Hvorfor er WMS hjernen på lageret?
  • Christian Hagen, ITO PallPack: Automatisering av 3PL og netthandel.

Streames direkte

Webinaret streames direkte, slik at du kan følge det fra din vanlige kontorplass. Det blir ikke tilgjengelig i etterkant, så man må delta når det gjennomføres. Det kreves påmelding for å delta, og i god tid før webinaret vil man motta en link til streaming.

Påmelding og mer informasjon

Nordiske Fagmedier AS vil fra og med 1. september satse hardere på logistikkområdet og i den forbindelse vil vi sende ut et nyhetsbrev i uken, som kun fokuserer på dette området. Meld deg på her.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094