23948sdkhjf

Ny posisjonslist forenkler plukkeprosessen

Kardex Remstar har introdusert ny funksjonalitet som forbedrer effektiviteten og nøyaktigheten ved ordreplukk ut av produsentens heisautomater.

Ved hjelp av LED-teknologi, skal den nye posisjonslisten Display LED Navigator gjøre ordreplukk både lettere og raskere for nye og eksisterende Kardex kunder.

– Vår forskning viser at nøyaktig og raskt ordreplukk er like viktig som brukervennlighet for våre globale kunder. Vi utviklet en ordreplukk-løsning som overgår alt som er tilgjengelig på markedet i dag, ved å fokusere på firmaets og den enkelte operatørs behov, hevder Volker Jungbluth, Head of Corporate Technology i Kardex AG.

Han opplyser at posisjonslisten er designet for å forenkle interaksjonen mellom menneske og maskin ved å bruke avanserte indikatorer med farge, lys og skriftlige elementer. Ifølge Jungbluth skal den forbedre både plukkeffektiviteten, plukknøyaktigheten og prosesspåliteligheten.

Ifølge tilbakemeldinger fra brukerne er hovedfordelen med posisjonslisten forbedret plukknøyaktighet. Foto: Kardex

Kan plukke til nøyaktig riktig tidspunkt

Kardex Shuttle heisautomater har nå et nytt LED-panel med en status bar, og nedtellingsfunksjon, som indikerer når det er klart for å plukke. Dette gjør at operatøren kan plukke til nøyaktig riktig tidspunkt. En fargenavigator gir operatøren intuitiv veiledning og med et multifarget display kan man ifølge Kardex utføre flere typer plukkstrategier. Listen har også en funksjon hvor forskjellige språk kan settes opp, som viser språk og tegn alfabetisk for ønsket språk.

Tilbakemeldingene brukerne så langt har vært at hovedfordelen med posisjonslisten er forbedret plukknøyaktighet. Ved å vise ordreinformasjon per artikkelnummer, beskrivelse, dimensjoner, lokasjon og antall, har feilplukk forsvunnet. Pålitelig navigasjon skal være sikret og operatøren får en visuell bekreftelse som igjen gir ytterligere pålitelig ordreplukk.

Kilde: Kardex

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079