23948sdkhjf

Drammensfirma skal levere stål for fem millioner

Til tross får bare to ansatte, har altså BB Stål sikret seg en kontrakt om å levere stål innvendig til det nye sykehuset som bygges på Brakerøya i Drammen.

Ifølge daglig leder Stian Viken i BB Stål skal kontrakten være verd mer enn fem millioner kroner.

Viken ble ifølge Drammens Tidende (DT) overrasket over at et polsk firma, som hadde fått kontrakt ved byggingen av det nye sykehuset i Drammen, kontaktet ham. Hans firma med kun to fast ansatte var ikke målgruppen for dette store prosjektet, tenkte han. Men det var det altså. BB Stål AS ble tilbudt en kontrakt der de skulle levere alt stål til innvending bruk på tre av byggene.

Flere store kontrakter

Den siste tiden har BB Stål landet flere større stål-leveranse-kontrakter i Drammensområdet, blant annet til byggene i Rådhusgata, høyhuset Brunosten, senteret på Konnerud og nå altså til det nye sykehuset.

Som han sier til DT: - Hvis noe skal bygges i Drammen blir jeg oppringt.

Den økende mengden med oppdrag gjør at Viken vurderer å ansette en tredje person i selskapet i løpet av høsten.

Kun til innsiden av bygg

DT skriver at BB Stål stort sett leverer stål til bruk på innsiden av bygg – og ikke bærende konstruksjoner.

Sist fredag kom stålet som er bestilt til det nye sykehuset til Drammen. Viken kan opplyse at BB Stål også er i forhandlinger om et annet bygg ved den nye sykehustomta, som strekker seg fra Brakerøya i Drammen mot den kommende fjordbyen på Lierstranda i Lier.

Siden denne kontrakten ikke er i boks ennå, vil han ikke gå med den samlede verdien på kontraktene. Men han avslører at det er snakk om mye penger. DT skriver imidlertid at stål-kontrakten som er inngått for tre av byggene ved det nye sykehus er verdt mellom fem og seks millioner kroner.

I tillegg til å drive BB Stål, som ble etablert i 2017, eier og driver Stian Viken også BB Isolasjon, som ble etablert i 2020.

   

 

Opphav og kilder: Drammens Tidende

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094