23948sdkhjf
Del siden

Constructor Norge AS

Constructor Norge er en del av Gonvarri Material Handling (GMH), en ledende europeisk produsent og leverandør av oppbevaringsløsninger. Andre merkevarer i konsernet er Dexion, Kasten, Stålteknik og Kredit.

Constructor ble grunnlagt som Høvik verk I 1856. Gjennom en årrekke har selskapet vokst, via fusjoner og oppkjøp, til å bli Skandinavias ledende virksomhet innen oppbevaringsløsninger til lager og arkiv. Vil du vite mer om vår historie, så klikk her.

I dag spenner vårt produktsortiment over innovative pallereoler, småvarereoler, lagerautomater  til oppbevaringsløsninger for fiske- / fryseindustrien og langgodsoppbevaring. Innen konsernet rår vi over mange års erfaring og ekspertise, som vi bruker i samarbeid med våre kunder, til å levere de aller beste løsninger.

Vi leverer mer enn bare produkter, og kan tilby en komplett løsning som består av rådgivning, planlegging og service, uansett om kravet er en installasjon til et lager eller et distribusjonssenter eller stålreoler til bransjer som bekledning, produksjon eller fiskeindustrien. 

Uansett hvilket behov du har, kan en kvalitets lagerløsning fra Constructor bidra vesentlig til å forbedre din bedrift.

Les mer om Constructors produkter og tjenester.

Constructor Norge AS
Østensjøveien 27
0607 OSLO
Norge
Org. nr.: NO974396904
EN1090, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, OHSAS 18001
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047